Michael Berkel

Michael Berkel

Michael Berkel

Advocaat

Michael Berkel is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden op het gebied van het strafrecht. Hij heeft daarbij zijn scriptie geweid aan het bewijsrecht, specifiek het gebruik van statistisch bewijs.
Na zijn afstuderen heeft hij eerst op een klein kantoor in Katwijk gewerkt als juridisch medewerker en in 2016 is hij ook beëdigd.
Sinds februari 2020 is hij overgestapt naar het kantoor in Scheveningen van Beelaard Breetveld. Hij houdt zich met name bezig met het strafrecht, sociaal zekerheidsrecht en doet kleine, algemene, civielrechtelijke zaken.

Mr. M. Berkel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en subrechtgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht;
  • Sociaal zekerheidsrecht.

Artikelen door Michael

Corona

De eerste coronazaak heeft zich aangediend: ontslag op staande voet van een werknemer die wat al te enthousiast een collega werknemer heeft omhelsd. Vraag is of dit ontslag stand zal houden bij de kantonrechter. Wordt vervolgd. Lees meer

Corona-Maatregelen

Gelet op de verruiming van de corona-maatregelen is ons kantoor per 11 mei 2020 beperkt open. Het beleid is dat wij alleen cliënten toelaten waarvan we met zekerheid weten dat zij gezond zijn, vandaar dat de volgende vragen aan u worden gesteld: • heeft u of een van... Lees meer

Rechtsgebieden door Michael Berkel