Martijn Hoekman advocaat/partner (1975)

Martijn Hoekman

Martijn Hoekman

Advocaat/Partner

Martijn Hoekman studeerde Nederlands recht, richtingen bedrijfsrecht en privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Martijn is zijn carriere in 1999 begonnen als juridisch medewerker bij BDO Accountants & Adviseurs in Naaldwijk, waarna hij in 2002 bij het gelieerde advocatenkantoor Dijkstra Voermans Advocaten als advocaat aan de slag ging. Sinds 2004 is Martijn verbonden aan Beelaard Breetveld Advocaten. Zijn praktijk richt zich met name op de rechtsgebieden arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht (in het bijzonder letselschadekwesties). Martijn is lid van de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten. Vanaf 2011 is Martijn partner bij Beelaard Breetveld Advocaten.

Mr. M. Hoekman heeft in het rechtgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

  • arbeidsrecht.

Artikelen door Martijn Hoekman

Uitspraak stankoverlast als gevolg van een niet goed werkend balansventilatiesysteem rechtvaardigt huurprijsvermindering.

De rechtbank heeft geoordeeld dat stankoverlast als gevolg van een niet goed werkend balansventilatiesysteem in een nieuwbouwcomplex een gebrek oplevert in de zin van artikel 7:204 lid 2 BW en een huurprijsvermindering rechtvaardigt. Raadpleeg de website van... Lees meer