Edwin Breetveld advocaat/partner (1951)

Edwin Breetveld

Edwin Breetveld

Advocaat/Partner

Edwin A. Breetveld, advocaat sinds 1978, studeerde Nederlands burgerlijk recht aan de Universiteit van Leiden. Edwin werkte in zijn studietijd bij de Haagse Wetswinkel en is daar ook nu nog als nabespreek advocaat aan verbonden. Edwin nam in 1978 het initiatief tot het oprichten van het eerste Haagse Advokaten Kollektief en richtte in 1983 samen met Ben Beelaard het Advokaten Kollektief Valkenboslaan op, welk kollektief opging in Beelaard Breetveld Advocaten. Edwin heeft ruime ervaring in de civiele en de bestuursrechtelijke procespraktijk en richt zich de laatste tijd vooral op strafrecht, verbintenissenrecht en personen- en familierecht. Vanwege deze ervaring is Edwin ook de klachtenfunctionaris binnen kantoor.

Voor Edwin staan inzet, humor, betrokkenheid en een praktische benadering voorop bij alles wat hij doet. Dat geldt voor zijn werk als advocaat en partner van Beelaard Breetveld Advocaten, maar ook voor alles wat verder zijn speciale aandacht heeft zoals Nederlandse literatuur, design uit de fifties, moderne architectuur, tennis en fitness.

Mr. Edwin A. Breetveld heeft in het rechtgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  • strafrecht;
  • subrechtsgebieden: jeugdstrafrecht;
  • slachtofferzaken.

displaying-19-gallery-images-for-linkedin-logo-png-25     de-strafrechtadvocaat

Artikelen door Edwin Breetveld

Bij gokken gewonnen gouden Rolex wordt door de rechtbank in verband gebracht met Quote 500 bende.

De rechtbank heeft bij vonnis van 27 september 2013 overwogen dat de verklaring van één van de Quote 500 verdachten naar het rijk der fabelen moet worden verwezen. De verdachte en bewoner van Spoorwijk verklaarde op de zitting dat hij de gouden Rolex in een gokhuis... Lees meer